Op dit moment zijn de volgende vacatures beschikbaar

Kantoor

Personeelsplanner (NL)

In deze uitdagende functie bent u verantwoordelijk voor de personeels- en truckplanning rondom het transport van industriële gassen. Een zo efficiënt mogelijke inzet van beschikbaar personeel en materieel.
meer informatie »

Werkplaats

Tankcontainermonteur (NL)

Wegens uitbreiding van het aantal tankcontainers zoekt Schenk een monteur voor onze moderne werkplaats te Alblasserdam. Na een gedegen inwerkperiode, waarin eventuele bij/omscholing, bestaan de werkzaamheden uit onderhoud en reparaties aan tankcontainers.
meer informatie »

Monteur werkplaats (NL)

Schenk zoekt enthousiaste monteurs voor de moderne werkplaats te Papendrecht.
meer informatie »

Chauffeur

Weekend Tankwagenchauffeurs (NL)

België en Nederland Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van CO2. De werkzaamheden vinden plaats in het weekend (inclusief één weekdag).
meer informatie »

Tankwagenchauffeurs Benzinetransport (NL)

Nederland Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van motorbrandstoffen.
meer informatie »

Tankwagenchauffeurs standplaats Tessenderlo (B)

Belgie Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van motorbrandstoffen (ADR) naar eindgebruikers.
meer informatie »

Open sollicitatie vrachtwagenchauffeur

Afhankelijk van het vervoerde product Schenk is op zoek naar chauffeurs die de stap in hun carrière willen maken naar tanktransport. Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van gevaarlijke stoffen naar eindgebruikers. Hierin zijn verschillende soorten van werkroosters bespreekbaar.
meer informatie »

Tankwagenchauffeur cryogene gassen Gent (B)

(inter)nationaal Schenk is op zoek naar chauffeurs die al bewezen ervaring bezitten in het vervoer van cryogene gassen (zoals stikstof, zuurstof, waterstof). Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van cryogene gassen vanaf standplaats Gent in een ploegendienst.
meer informatie »

Tankwagenchauffeur cryogene gassen internationaal Terneuzen (NL)

Internationaal Schenk is op zoek naar chauffeurs die (inter)nationaal ingezet willen worden. Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van cryogene gassen vanaf standplaats Terneuzen in meerdaagse ritten, waarbij ook weekenden van huis het geval kan zijn.
meer informatie »

Tankwagenchauffeur zomerperiode 2017 Pernis NL (ploegendienst)

Nationaal Wij zijn op zoek naar tankwagenchauffeurs voor de zomerperiode (mei t/m september) voor de vakantieopvang van onze eigen chauffeurs. De werkzaamheden vinden plaats in een ploegendienst (motorbrandstoffendistributie, LPG of industriële gassen). Indien zomerperiode goed doorlopen wordt is er een aanzienlijke kans op een baanaanbieding voor langere tijd.
meer informatie »

Tankwagenchauffeur cryogene gassen ploegendienst Terneuzen (NL)

(inter)nationaal Schenk is op zoek naar chauffeurs die (inter)nationaal ingezet willen worden in een ploegendienst. Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van cryogene gassen vanaf standplaats Terneuzen.
meer informatie »

Tankwagenchauffeur cryogene gassen internationaal Papendrecht (NL)

Internationaal Schenk is op zoek naar chauffeurs die (inter)nationaal ingezet willen worden. Na een gedegen inwerkperiode zullen de werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van cryogene gassen vanaf standplaats Papendrecht in meerdaagse ritten, waarbij ook weekenden van huis het geval kan zijn.
meer informatie »
terug

Over Schenk

Over Schenk

Bij Schenk Tanktransport wordt er uitsluitend gewerkt met modern en jong materieel voorzien van alle benodigde comfort en veiligheidssystemen. Bij Schenk kun je werken in diverse werkroosters, die zijn aan te passen aan je eigen situatie. We zorgen naast een gedegen opleiding bij de aanvang in ons bedrijf voor regelmatige vervolgtrainingen op het gebied van rijden, laden/lossen en productkennis. Onze trucks zijn gestationeerd op vele plaatsen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Polen.

Onze opdrachtgevers zijn vrijwel alle grote internationale (petro)chemische bedrijven die veel waarde hechten aan een betrouwbare en veilige dienstverlening.    

Welke arbeidsroosters bieden wij:

  • Dagdienst gedurende 5 dagen per week. Weekenddienst in overleg volgens schema.
  • Ploegendienst gedurende 5 dagen per week. Weekenddienst in overleg volgens schema.
  • 3-3-3 systeem: 3 dagdiensten, 3 nachtdiensten, 3 dagen aaneengesloten thuis.
  • 5-5 systeem: 5 dagen volledig weg, 5 dagen volledig thuis.
  • Internationaal chauffeur. Meerdere nachten per week van huis, weekenddienst in overleg.
  • Weekendchauffeur: werken op zaterdag en zondag, eventueel een weekdag naar keuze
  • Parttimer: werken op nader overeen te komen dagen naar keuze.

Naast deze duidelijke arbeidssystemen bieden wij goede en functionele werkkledij en uiteraard salariëring conform CAO plus diverse extra’s.


Brandstoffenchauffeur:
Voor de bevoorrading van tankstations met benzine, diesel of LPG vragen wij ADR chauffeurs die in ploegendienst vanaf een standplaats in de Benelux een tankwagen besturen. De aanvangs- en eindtijden van de diensten zijn zeer stabiel. Er wordt
gewerkt met modern materieel. Parttimers mogen ook reageren. Standplaatsen zijn gelegen in Papendrecht, Rotterdam-Botlek, Amsterdam, Zwolle, Arnhem, Utrecht, Geertruidenberg, Roermond, Luik, Brussel, Gent, Antwerpen.  

Chauffeur Luchtscheidingsgassen:
Producten zoals vloeibare stikstof, zuurstof en argon worden vervoerd met cryogene tankwagens. Hiervoor krijg je een uitgebreide opleiding. We hebben regelmatig werk voor ADR chauffeurs in diverse arbeidssystemen. (ploegendienst, 3-3-3 of 5-5). Standplaatsen zijn gelegen in de Botlek, Gent en Antwerpen.

(Internationaal) ADR Chauffeur:
Voor onze bitumen tankwagens, smeerolie tankwagens, CO2 tankwagens en LPG tankwagens bieden wij regelmatig werk aan ADR chauffeurs. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en vinden plaats in geheel Europa. De meeste tankopleggers zijn gebouwd voor het vervoer van één type product, waardoor er veel kennis van de chauffeur benodigd is voor een juiste bediening. Zelfstandig werken en verantwoordelijkheidsbesef voor het materieel is een must om succesvol te zijn. Standplaatsen voor deze voertuigen zijn voornamelijk Rotterdam-Botlek, Papendrecht, Antwerpen en Terneuzen.   

Cilinderchauffeur:
Voor onze standplaatsen in Eindhoven en Herenthout (België) hebben wij soms een vacature voor cilinderchauffeur. Werken met een Kooi-Aap is een belangrijk onderdeel van de taak. Het betreffen dagritten met vaste aanvang- en eindtijden. Wij vragen representatieve ADR chauffeurs die de verantwoording willen dragen voor het nauwkeurig controleren van de uitgaande en inkomende cilinders.