Welkom bij Schenk

Fijn dat je geïnteresseerd bent in werken bij Schenk. Of je nu meer uitdaging zoekt in je werk als chauffeur, een werkrooster zoekt dat past bij jouw leven of waarde hecht aan uitstekende arbeidsvoorwaarden: wij hebben een mooie baan voor jou!

kom je even op de koffie?

Wil je weten wat rijden bij Schenk precies inhoudt of wil je gewoon even sfeerproeven? We maken graag tijd voor je. Klik hiernaast om een afspraak te maken, dan zorgen wij voor de koffie.

Schenk Tanktransport

Word jij onze
nieuwe collega?

Toon alle vacatures

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Meerdere standplaatsen | Industrieel gas of Motorbrandstoffen

Tankwagenchauffeur ADR

Tankwagenchauffeur ADR

Meerdere standplaatsen | meerdaagse ritten, dagdienst (of nachtdienst) | fulltime of parttime

veiligehid+schenk

DE BEST OPGELEIDE CHAUFFEURS VAN NEDERLAND

Bij Schenk zorgen we  voor een goede opleiding. We hechten er veel waarde aan dat je je werk goed, maar ook heel veilig uitvoert. Voordat je zelfstandig aan de slag gaat, word je bij Schenk goed opgeleid door een mentorchauffeur. Vaak duurt deze training 4-6 weken. Daarna zorgen we er middels trainingen en cursussen voor dat je kennis op peil blijft.

salaris+schenk

UITSTEKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Als Tankwagenchauffeur val je in de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg. Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering en een feestdagen- en reiskostenvergoeding. Als Schenk chauffeur werk je in een professioneel uniform, deze kleding en andere personeelsbeschermingsmiddelen worden door Schenk verstrekt.

SCHENK PLANNER OVER TEAMWORK

Landingspagina foto planner

We houden hier van korte lijnen, veel contact en heldere afspraken.

Bij Schenk zijn we er van overtuigd dat we alleen als team in goede samenwerking een klus professioneel kunnen klaren. Daarom is het belangrijk dat iedereen optimaal kan functioneren. Chauffeurs worden serieus genomen en met respect behandeld. Naast de planners zorgen ook de  Teamleiders chauffeur voor een goede communicatie. Zo houdt Schenk de lijnen kort en weet je waar je aan toe bent.

mooimaterieel

Je werkt met het modernste materieel

Bij Schenk werken we uitsluitend met het beste materieel. Afgestemd op het specifieke werk waarvoor het wordt ingezet. Als innovatieve voorloper in de branche zijn veel wagens voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid en comfort. Zowel onze trekkers als opleggers verkeren in uitstekende staat van onderhoud dankzij de eigen professionele werkplaats.

materieel

je komt op bijzondere locaties

Het is erg afhankelijk van het product dat je vervoert en voor welke opdrachtgever je ingezet wordt, maar als Schenk chauffeur kom je op bijzondere plekken. Voor jou en jouw combinatie gaat de poort open van bijvoorbeeld vliegvelden, industriële complexen, ziekenhuizen, havens en andere terreinen waar een doorsnee Nederlander niets te zoeken heeft.
Hoe cool is dat?

Over
Schenk
Tanktransport

Schenk Tanktransport is een dynamisch en gespecialiseerd internationaal tanktransportbedrijf. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit (internationaal) transport van o.a. brandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, LNG, bitumen en chemicaliën. Binnen de business unit Tanktransport Thys vervoeren wij vloeibare levensmiddelen en diervoeding. De producten die worden vervoerd vereisen alle dedicated transportmaterieel. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de branche. Het bedrijfsbeleid is erop gericht om op efficiënte wijze veilige en kwalitatief hoogstaande diensten aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

• Hoofdkantoor in Papendrecht (NL)
• Vestigingen in Alblasserdam (NL) Gelsenkirchen (DE) - Antwerpen (BE) - Leudelange (LUX)
• Werkgebied: Noord-west Europa
• V 15% / M 85%
• Gem. leeftijd 42
• Aantal medewerkers: 1600 verdeeld over Benelux en Duitsland

transport