Invoicing Executive

Papendrecht | 32 - 40 uur

Ben jij de ervaren, enthousiaste, proactieve administratieve medewerker waar wij naar op zoek zijn?

Solliciteer dan direct!

Solliciteer nu!

Wat houdt deze baan in?

De afdeling Backoffice verwerkt de gegevens van alle uitgevoerde ritten en shifts, zodat onze prestatie correct, volledig en tijdig aan onze opdrachtgevers kan worden gefactureerd. Het team bestaat uit een leidinggevende, teamleider en 10 collega’s.

Wat ga je doen?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het controleren en corrigeren van gegevens van de ritten die door onze chauffeurs zijn gereden, het invoeren van data in systemen en tijdige facturatie.

Met jouw zorgvuldige, secure blik signaleer jij tijdens jouw dagelijks werk tijdig eventuele afwijkingen. Je zorgt voor een snelle tijdelijke oplossing, zodat de facturatie geen vertraging oploopt. Vervolgens werk je binnen het team aan een structurele oplossing, zodat deze afwijkingen in de toekomst niet meer voorkomen. Je werkt zo mee aan het optimaliseren en verder automatiseren van het gehele proces.

Binnen het gedreven BackOffice team zet jij graag dat stapje extra, dat nodig is om binnen ons bedrijf samen het verschil te maken.

In het kort

Jouw profiel

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur gewerkt in een vergelijkbare rol. Je bent een kei in administratieve verwerking, bent punctueel en plant je werk goed. Daarnaast ben je in staat om het overzicht te behouden en prioriteiten te stellen. Zo haal je altijd je deadlines.

Je hebt een open persoonlijkheid, communiceert gemakkelijk, bent betrokken en proactief. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. En je kunt goed overweg met MS office en ERP systemen.

Wat biedt Schenk?

Werken bij Schenk betekent werken binnen een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes van de organisatie. Goede ideeën helpen de organisatie vooruit en worden niet alleen gewaardeerd maar waar mogelijk tot uitvoering gebracht.

  • Een goed salaris en eindejaarsuitkering
  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een belangrijke en uitdagende rol in een succesvol en groeiend transportbedrijf
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven (met goede voorwaarden en zekerheden)
  • Uitzicht op een vast dienstverband

 

STEL DIRECT
EEN VRAAG

Meer weten over deze functie?

JOUW
SOLLICITATIE
PROCEDURE

procedure

Word jij onze
nieuwe collega?

Toon alle vacatures

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Meerdere standplaatsen | Industrieel gas of Motorbrandstoffen

Tankwagenchauffeur ADR

Tankwagenchauffeur ADR

Meerdere standplaatsen | meerdaagse ritten, dagdienst (of nachtdienst) | fulltime of parttime