Senior invoicing executive

Papendrecht | 32 - 40 uur

Ben jij die Excel-expert die eenvoudig en snel data uit verschillende systemen vergelijkt, snel eventuele gaps signaleert en oorzaken van die gaps kan duiden? En heb jij ook nog affiniteit of ervaring in transport en/of logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou?

Solliciteer nu!

Wat houdt deze baan in?

De afdeling BackOffice verwerkt de gegevens van alle uitgevoerde ritten en shifts, zodat onze prestatie correct, volledig en tijdig aan onze opdrachtgevers kan worden gefactureerd. Het team bestaat uit een leidinggevende, teamleider en 10 collega’s.

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt de Key Accountmanager vanuit de afdeling BackOffice. Jouw primaire taak is zorg dragen voor een correcte facturatie van de door onze teams geleverde prestatie. Jij kent alle contractuele afspraken en zorgt dat deze goed in het systeem verwerkt zijn.

Je controleert en vergelijkt de gegevens van de ritten zoals die door de operatie en chauffeurs in de systemen zijn verwerkt met de data van die ritten uit de systemen van onze klanten. Eventuele verschillen die je signaleert onderzoek en duid je en rapporteer je vervolgens intern en extern.

Jij bent een expert in Excel en hebt een zorgvuldige, secure blik. Binnen het gedreven BackOffice team zet jij graag dat stapje extra, dat nodig is om binnen ons bedrijf samen het verschil te maken.

In het kort

Jouw profiel

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je bent een kei in Excel, data controle en analyse. Je bent punctueel en plant je werk goed. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol.

Je hebt een open persoonlijkheid, communiceert gemakkelijk, bent betrokken en proactief. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. En je kunt naast Excel, zeer goed overweg met de andere pakketten binnen MS office en met ERP systemen.

Wat biedt Schenk?

Werken bij Schenk betekent werken binnen een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes van de organisatie. Goede ideeën helpen de organisatie vooruit en worden niet alleen gewaardeerd maar waar mogelijk tot uitvoering gebracht.

  • Een goed salaris en eindejaarsuitkering;
  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een belangrijke en uitdagende rol in een succesvol en groeiend transportbedrijf
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven (met goede voorwaarden en zekerheden)
  • Uitzicht op een vast dienstverband

 

STEL DIRECT
EEN VRAAG

Meer weten over deze functie?

JOUW
SOLLICITATIE
PROCEDURE

procedure

Word jij onze
nieuwe collega?

Toon alle vacatures

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Meerdere standplaatsen | Industrieel gas of Motorbrandstoffen

Tankwagenchauffeur ADR

Tankwagenchauffeur ADR

Meerdere standplaatsen | meerdaagse ritten, dagdienst (of nachtdienst) | fulltime of parttime