ADR Tankwagenchauffeur (CE) - dagdienst

Diverse standplaatsen in Nederland beschikbaar | dagdienst

Je nieuwe baan ... ADR Tankwagenchauffeur!

Ben jij een meester in het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen? Wij zoeken een ADR-expert die met precisie en zorg onze ladingen door heel Nederland begeleidt. Zelfs als je nog niet over een ADR-certificaat beschikt, maar wel de drive hebt om deze te behalen vóór je start, horen we graag van je. Je gaat aan de slag met moderne en goed onderhouden vrachtwagens, en ontvangt een salaris conform cao schaal E, 27,5 vakantiedagen, en een pensioenregeling. Klaar om je carrière een nieuwe draai te geven bij een bedrijf dat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft? 

We hebben vacatures voor chauffeurs (motor)brandstoffen en cryogene/industriële gassen, vaak op diverse locaties. Ben je op zoek naar een langdurige samenwerking? Afhankelijk van je woonplaats/standplaats kan je in overleg aan de slag als tankwagenchauffeur rijdend met een van deze producten. Schenk werkt zeven dagen per week, waardoor er soms parttime mogelijkheden zijn.

Momenteel hebben we vacatures voor tankwagenchauffeurs dagdienst op de volgende standplaats(en):

 • Papendrecht (fulltime)

Als je op zoek bent naar een ander rooster en onze andere chauffeursvacatures wilt bekijken, klik dan hier.

Solliciteer nu!

Wat houdt deze baan in?

Wat houdt deze baan in?

Als tankwagenchauffeur ADR bij Schenk Tanktransport word je een sleutelspeler in ons dynamische team, verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van essentiële ADR-producten naar een diversiteit aan klanten. Denk aan productiefabrieken en industriële bedrijven, maar ook ziekenhuizen en tankstations. Dankzij jouw nauwkeurigheid in administratie verloopt alles rond facturatie en salarisbetalingen zonder problemen. Een grondige trainingsperiode van gemiddeld 3-4 weken onder begeleiding van een ervaren mentorchauffeur zorgt ervoor dat je goed voorbereid zelfstandig aan de slag kunt. Fysiek licht werk met weinig tijdsdruk, en een rooster met vaste begin- en eindtijden is jouw toekomst. Je start in de ochtend rond 05:30/06:00 uur en er zal zo’n 10 a 12 uur werk ingepland worden.

Een tankwagenchauffeur draagt graag verantwoording, houdt van het volgen van procedures (operator-werk), en is een ervaren defensief rijdende chauffeur. Belangstelling voor techniek is een pre. Je moet je als tankwagenchauffeur kunnen vinden in de stelling ‘We doen het werk veilig of we doen het werk niet’. Schenk zorgt ervoor dat je voldoende back-up hebt om het werk professioneel en veilig uit te kunnen voeren. Je teamleider, je Schenk planner, de planner van de opdrachtgever en je mede-collega’s staan voor je klaar.

In het kort

WAT BRENG JIJ MEE?

Als spil in ons logistieke proces is jouw rol van onmisbare waarde. Jij als Tankwagenchauffeur ADR beschikt niet alleen over de juiste certificaten en (werk)ervaringen, maar je hebt ook een passie voor het transportwezen. We zoeken iemand met:

 • Enthousiasme voor transport en een commitment aan veiligheid en service
 • Rijbewijs CE en  ADR (Basis + Tank) certificaat (of bereid om dit te behalen)
 • Minimaal 18 maanden aantoonbare rijervaring trekker/oplegger
 • Sterke vaardigheden in kwaliteitscontrole en goede geografische kennis
 • Technisch inzicht en goede rekenvaardigheden

WAT BIEDT SCHENK?

Bij Schenk krijg je meer dan een baan; je krijgt een carrière met uitdaging, uitstekende arbeidsvoorwaarden en de kans om elke dag een verschil te maken. We bieden:

 • Salaris volgens cao schaal E (Bij B-to-B werk ontvang je per dienst een extra Schenktoeslag)
 • 27,5 vakantiedagen en een pensioenregeling
 • Uitzicht op vast dienstverband, na het eerste contract
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden
 • Modern en goed onderhouden vrachtwagens
 • Een fijne werkomgeving waar de communicatielijnen kort zijn en waar je als werknemer wordt gewaardeerd

Jouw werkgebied

JOUW WERKGEBIED

Als dagdienst tankwagenchauffeur werk je regio gebonden. Incidenteel kan je wat verder weg van je standplaats ingezet worden. 

ADR Tankwagenchauffeur (CE) - dagdienst

STEL DIRECT
EEN VRAAG

Meer weten over deze functie?

JOUW
SOLLICITATIE
PROCEDURE

procedure

Word jij onze
nieuwe collega?

Toon alle vacatures

ADR Tankwagenchauffeur (CE) - Ploegendienst met extra Schenk-nachttoeslag

ADR Tankwagenchauffeur (CE) - Ploegendienst met extra Schenk-nachttoeslag

Diverse standplaatsen in Nederland beschikbaar | ploegendienst

ADR Tankwagenchauffeur (CE) - dagdienst

ADR Tankwagenchauffeur (CE) - dagdienst

Diverse standplaatsen in Nederland beschikbaar | dagdienst