Planner weekend-avond

Papendrecht | 16 - 27 uur

Ben jij een ware planner, met een diepgewortelde passie voor dit vak? Is een roulerend en flexibel schema, van vrijdagmiddag tot en met maandagmiddag inclusief avond- en nachtdiensten, voor jou haalbaar? Dan hebben we een geweldige kans die op jou wacht.

.

Solliciteer nu!

Wat houdt deze baan in?

Als Avond/nachtplanner binnen ons Motorbrandstoffen/Cryo-team, ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig afstemmen van beschikbare chauffeurs, trekkers en opleggers op de shift- en tripvereisten van onze gewaardeerde klanten. Samen met je collega's zorg je voor een naadloze coördinatie, waarbij je snel inspeelt op eventuele uitdagingen zoals piekmomenten, projecten, onverwachte incidenten en aanvragen buiten het contract. Je vormt een essentiële schakel tussen het team en de chauffeurs, waardoor we te allen tijde een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten kunnen garanderen.

Jouw baan

Als Avond/Nachtplanner bij de afdeling Brandstoffen en Industriële Gassen ben jij tijdens jouw dienst het eerste aanspreekpunt voor je collega-chauffeurs. Of ze nu te maken hebben met planningsproblemen, technische kwesties, of klant gerelateerde uitdagingen, jij staat paraat om hen te ondersteunen en adviseren. Bij schades of incidenten bied je eveneens de benodigde hulp en indien nodig onderhoud je contacten met zowel interne partijen, zoals planners en onze Schenk werkplaats, als externe partijen zoals opdrachtgevers en externe werkplaatsen, om eventuele knelpunten snel op te lossen.

Uiteraard zorg je voor een naadloze overdracht aan je collega's in de volgende dienst, zodat de operaties soepel en zonder onderbreking kunnen doorgaan. Tijdens momenten waarop er geen ad-hoc-ondersteuning voor chauffeurs nodig is, houd je je bezig met planningsactiviteiten, stuur je de komende diensten naar de dagchauffeurs en pak je de taken op die je teamgenoten overdag niet hebben kunnen afronden. Dit omvat onder andere het verwerken van wijzigingen in ons plansysteem, het behandelen van verlofaanvragen, het voorbereiden van de planning voor de volgende dag, het werken aan lopende projecten en het verzorgen van een gedegen overdracht aan andere teams.

Rooster:

Je werkt in shifts met meerdere collega's van vrijdagmiddag tot maandagmiddag. Er wordt na de inwerkperiode grotendeels hybride gewerkt.

 

In het kort

Wat breng jij mee?

  • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in de transportsector;
  • Je werkt graag in het weekend in een avond- en nachtrooster;
  • Je bent zelfstartend en hebt een talent voor probleemoplossing;
  • Je bent een kei in organiseren en je bent gericht op serviceverlening;
  • TMS en plansystemen hebben geen geheimen voor jou;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent klantgericht en streeft naar kwaliteit met aandacht voor veiligheid.

Wat biedt Schenk?

Schenk begon als een familiebedrijf en is in bijna honderd jaar uitgegroeid tot een vooraanstaande vervoerder van gevaarlijke stoffen. Werken bij Schenk betekent deel uitmaken van een organisatie met een eenvoudige structuur, waar iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes van het bedrijf. We waarderen goede ideeën en proberen ze, waar mogelijk, in de praktijk te brengen.

 • Uitdagende positie in een succesvol en groeiend transportbedrijf
 • Professioneel geleid, platte structuur
 • Ruimte voor ondernemerschap
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling en een pensioenregeling bij Zwitserleven (met goede voorwaarden en zekerheden)
 • Eigen ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen
 • Uitzicht op een vast dienstverband

 

STEL DIRECT
EEN VRAAG

Meer weten over deze functie?

JOUW
SOLLICITATIE
PROCEDURE

procedure

Over
Schenk
Tanktransport

Schenk Tanktransport is een dynamisch en gespecialiseerd internationaal tanktransportbedrijf. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit (internationaal) transport van o.a. brandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, LNG, bitumen en chemicaliën. Binnen de business unit Tanktransport Thys vervoeren wij vloeibare levensmiddelen en diervoeding. De producten die worden vervoerd vereisen alle dedicated transportmaterieel. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de branche. Het bedrijfsbeleid is erop gericht om op efficiënte wijze veilige en kwalitatief hoogstaande diensten aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

Hoofdkantoor in Papendrecht (NL)
Vestigingen in Alblasserdam (NL) Gelsenkirchen (DE) - Antwerpen (BE) - Leudelange (LUX)
Werkgebied: Noord-west Europa
15% / 85%
Gem. leeftijd 42
Aantal medewerkers: 1600 verdeeld over Benelux en Duitsland

Over Schenk beeld

Word jij onze
nieuwe collega?

Toon alle vacatures

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Tankwagenchauffeur ADR Ploegendienst met extra toeslag

Meerdere standplaatsen | Industrieel gas of Motorbrandstoffen

ADR Tankwagenchauffeur (CE) - dagdienst

ADR Tankwagenchauffeur (CE) - dagdienst

Meerdere standplaatsen beschikbaar | dagdienst